Wie ben ik ?
Mijn naam is Marylou Baauw, geboren in 1990 en woonachtig in het kleine dorpje Rijswijk (Gld). In 2017 ben ik getrouwd met Dave, mijn man (1987). Samen hebben wij 2 prachtige dochtertjes, Lilly (2016) & Lexxy (2019). Naast onze kinderen vervullen ook onze kleine viervoeters, Livvy & Jilly, een belangrijke rol binnen ons gezin. Naast onze honden hebben wij ook vissen en een goudhamster in huis.
Buiten hebben we teddydwerg konijntje en hele lieve pluizige kippen.

Door de jaren heen heb ik diverse diploma's behaald, en werkervaringen opgedaan. Tijdens mijn jaren op de middelbare school (VMBO, sector zorg en welzijn) bezat ik al verschillende oppasadressen. Naast het oppassen, bracht ik ook (7 jaar lang) verschillende kranten rond in de ochtend. Na het behalen van mijn VMBO-diploma, ben ik begonnen op het KW1C te 's-Hertogenbosch. Hier volgde ik de opleiding tot Allround kapster (BOL niveau 3). Tijdens deze opleiding behaalde ik ook mijn certificaten: visagie, manicure en grimeren.
Eenmaal mijn diploma op zak, lukte het mij niet een passende baan te vinden binnen deze sector.
Per toeval kwam ik terecht in de sector detailhandel (2011). Hier begon ik als winkelmedewerkster. Al snel promoveerde ik tot (ass.) bedrijfsleidster. Tijdens mijn dienstverband heb ik diverse cursussen gevolgd.


Het moederschap heeft mij aan het denken gezet. Tijdens mijn eerste zwangerschap merkte ik dat het, in deze regio, lastig is om passende en vooral flexibele opvang te vinden.
Mijn man is chauffeur en zelfstandig ondernemer, waardoor de zorg van onze dochters vooral op mijn schouders leunt. Ik ben mezelf gaan verdiepen in het gastouderschap. Een super leuk baan, welke ik met mijn moederschap kan combineren. Mijn passie en liefde voor kinderen nog meer verrijken en voor andere ouders klaar kunnen staan door kleinschalige en flexibele kinderopvang aan te bieden.

Inmiddels ben ik in het bezit van een geldig diploma (helpende zorg en welzijn - gespecialiseerd gastouder niveau 2). Welke ik via het ROC Rivor, te Tiel behaald heb.
Tijdens het volgen van deze opleiding heb ik ook examens Nederlands (lezen, luisteren en schrijven) 3F (niveau 4) afgelegd. Dit diploma heb ik ook behaald.

Om te zorgen dat ik als gastouder up-to-date blijf, volg ik cursussen via het gastouderbureau.

Uiteraard ben ik het bezit van een (verplicht) geldig kinder-EHBO certificaat.

Verder kunt u mij vinden in het Landelijk Register Kinderopvang, dit betekent dat ik beschik over een registratie-nummer.
Deze kunt u gebruiken tijdens het aanvragen van kinderopvangtoeslag.